miércoles, 6 de junio de 2012

La "democràtica" actitud del PP a l'ajuntament de Catarroja

Hi ha voltes que és prou difícil fer el teu treball Polític. Som la oposició i, com tal, una de les nostres tasques principals es fiscalitzar i vigilar les actuacions polítiques del govern municipal. El nostre paper és actuar com representants de la ciutadania que fiscalitzen l'acció de govern municipal. 

El Govern municipal del PP de Catarroja no ho fa bé, com heu comprovat tots i totes aquells que seguiu aquest Blog o que llegiu la premsa local i comarcal. No pot ser mai culpa de la oposició que el seu treball i les seues propostes ni funcionen ni ajuden a millorar la vida dels habitants del nostre Municipi. Per això, nosaltres tenim TOTA la legitimitat per a demanar dimissions front accions polítiques dolentes, costoses i qüestionables com estan sent moltes de les realitzades pel govern del PP. El greu no és que nosaltres demanem dimissions, el greu és com de manera continua la corporació municipal no respon ni até a les nostres propostes, a les nostres mocions ni a les nostres preguntes. Governar és també escoltar i respondre, no continuar sempre tancats en les mateixes polítiques que no funcionen.

I si nosaltres tenim legitimitat per a demanar dimissions, la tenim també per a fer preguntes, demanar documents, vigilar i fiscalitzar. Perquè es no tan soles el nostre treball, sinó la nostra obligació i el nostre compromís amb tots i totes els i les ciutadanes de Catarroja. Plantejar Alternatives (mai escoltades per l'equip del PP) i vigilar actuacions.

Qui no te legitimitat son aquells càrrecs que abans de contestar preferixen increpar. I que no son capaços de contestar primer ni de disculpar-se després.

Quin es el valor de la Democràcia per al PP? Defensar als seus per molt reprovables que siguin les seues actuacions. Hui en dia qualsevol regidor del PP pot amenaçar a altres regidors de la oposició, perquè quan arribe el moment de vore qui creu en la democràcia i el respecte al altre, tots els seus companys votaran amb ell i recolzaran així les amenaces, reprovant al mateix temps a la regidora, en aquest cas jo, en altres cassos potser qualsevol altra, que previament va ser increpada.



0 comentarios:

Publicar un comentario

Get the latest updates from us for free